Picuket the Instagram Web Viewer

#Weddingrentalmalaysia

Posts tagged as #weddingrentalmalaysia on Instagram

658 Posts

#juwitasongkettwakl 
Bride Reception Dress:

Size (including owners height): S - M / 160cm
Type: Peplum 
Inclusive: Shawl & Patched Beaded Lace Tulle Veil
#juwitasongkettwakl 
Bride Reception Dress:

Size (including owners height): S - M / 160cm
Type: Peplum 
Inclusive: Shawl & Patched Beaded Lace Tulle Veil
coming up next!

#juwitasongkettwakl 
Bride Reception Dress:

Size (including owners height): S - M / 160cm
Type: Peplum 
Inclusive: Shawl & Patched Beade
Alahai sweetnya baju sis ni kan? Kalau nak tahu, keistimewaan kami memang baju BRIDE. Lelaki simple je, pakai tuxedo/suit sudah. Kita perempuan mestila nak
Thank you sayangg. Seronok sangat dengar cerita kebahagiaan masing-masing. @theweddingaffairkl ada sewakan sampin nikah dan reception juga tau. Tak payahla
Cuti-cuti ni bolehla previous clients2 kami pilih gambar cantik-cantik untuk join contest Tag&Win kami. Bolehla buat tambah2 beli baju raya. Kalau baju RM2
Jangan tengok koleksi baju-baju baru kami je tau, yang dah lama upload pun semuanya cantik cantik!  #synthiatwakl ni contohnya terusss boleh buat awak namp
Nak RM 100 terus dikreditkan ke akaun anda? Senang je. Sebagai tanda penghargaan kepada klien-klien kami, kami nak bagi hadiah sikit. 
Syaratnya senang je:
#airaatwakl

Bride Reception Dress: 
Size (including owners height): XS-S (150cm wearing 7 inch heels)
Type: Long Dress
Inclusive: Long Veil + Shawl
Brand
Impress your guests with different furniture for your wedding/event. These wooden table and chairs are perfect for that garden, rustic, balik kampung, swee
Cantiknya veil panjang sampai kali ni. Sis dulu tak tercapai hasrat nak veil macamni 😂😂😂 #weddingrentalmalaysia
#sewabajupengantin
#malaywedding
#
Accentuate your event or wedding with a simple Chiavari chair and simple ribbon bow tie. Our gold, silver, white and clear resin Chiavari chairs will make
#liliatwakl

Bride Engagement/Solemenization Dress:

Size : s-m (152cm) 
Type: Modern kurung with full beaded lace
Inclusive: Shawl and veil
Brand: Custom
Kan KAK SER dh ckp..Pelamin DIY ni mmg muat masuk myvi je..so xpyh risau nk kne sewa lori or van..tp dgn syarat drive je yg ada dlm kete..kalau passenger s
Alhamdulillah..syukur. 3 years dlm industri event, at last dpt buka mini studio. From tumpang rumah parents ke rumah sewa bro inlaw ke stor dekat kg simpan
#katrinatwakl 
Chiffon Dress

Size: XS/S-M ( Height :145cm/57) Material/type: A mermaid cut champagne colored dress. Chiffon w/ 3d heavy beaded lace, at b
#katrinatwakl 
Chiffon Dress

Size: XS/S-M ( Height :145cm/57) Material/type: A mermaid cut champagne colored dress. Chiffon w/ 3d heavy beaded lace, at b
#katrinatwakl 
Chiffon Dress

Size: XS/S-M ( Height :145cm/57) Material/type: A mermaid cut champagne colored dress. Chiffon w/ 3d heavy beaded lace, at b
#katrinatwakl coming up next!

Chiffon Dress

Size: XS/S-M ( Height :145cm/57) Material/type: A mermaid cut champagne colored dress. Chiffon w/ 3d heavy b
#calyaratwakl

Duchess Dress

Size: XS/S-M ( Height :145cm/57) Material/type: A mermaid cut Duchess or Bridal satin  dress w/ intricate heavy swarovski be
Coming up next! Mesti ramai yang jatuh hati dengan veil ni 😍

#calyaratwakl

Duchess Dress

Size: XS/S-M ( Height :145cm/57) Material/type: A mermaid c
#hanatwakl

Bride Reception Dress: engagement modern kurung

Size (including owners height): S-M(157cm)
Type: kurung modern
Inclusive: shawl and veil
Bran

Loading