Picuket the Instagram Web Viewer

#Wardahmalaysia

Posts tagged as #wardahmalaysia on Instagram

2,542 Posts

Happy for one of my customer ni... finally dia jumpa dgn kaler lipstick yg dia cari selama2 ni & really fall in kuv with it 😊😊😊. Tq sis Syakura co
My beautiful friend here is wearing #wardahexclusivemattelipcream code 08: PINKCREDIBLE & code 12: PLUM IT UP. Tq so much Eleen... Gojes as always 😍😍
Tq so much @zatilafi 😘😘😘... This colour really suits you 😍😍😍. Ladies, shes wearing #wardahintensemattelipstick code 03: PEACH PERFECT
.
BEFORE & AFTER
.
The Great Gatsby Theme / 1920s Makeup Look for my lovely Tursheena 😍😍😍... mintak maap mun ada terlebih terkurang πŸ˜…... Iboh je
Kalau tak suka liquid lipstick, jenis stick pun ada jugak. Effect dia sama je. Lagi cantik kalau oleskan dengan berus lipstick!
.
Wardah Intense Lipstick
.
Kalau tak suka liquid lipstick, jenis stick pun ada jugak. Effect dia sama je. Lagi cantik kalau oleskan dengan berus lipstick!
.
Wardah Intense Lipstick
.
Wardah Exclusive Matte Lip Cream
.

Tahan lama dan tidak melekat. Kiranya, dia tak transfer ke tangan kita kalau kita pegang2 bila dah kering. Boleh tahan
Wardah Exclusive Matte Lip Cream
.

Tahan lama dan tidak melekat. Kiranya, dia tak transfer ke tangan kita kalau kita pegang2 bila dah kering. Boleh tahan
Wardah Exclusive Matte Lip Cream
.

Tahan lama dan tidak melekat. Kiranya, dia tak transfer ke tangan kita kalau kita pegang2 bila dah kering. Boleh tahan
Restock Wardah. Sis utamakan siapa yg dah book. Mana yg lebih, baru sis buka utk org lain. Jangan kata sis x pesan awal2 tau. Wardah ni memang laku. Sekali
Steal this look with WARDAH cosmetic collection. 😍

#aqeytenue #wardahmalaysia #wardahproducts
i screammmm for icecream🍦 (and matte lipstick too)
.
rm35
.
ws 0192161204
call 066771204
.
#wardahmatte 
#wardahmalaysia
Hari ni COD ngan tokey neo Tangu... berseri2 muka kawan sy sorang ni lama duduk Kedah 😬😬😬. Tq so much Eleen shopping dgn kmk. Enjoy ure lipsticks
Selalunya sis manis ni yg layan sy kalau shopping. This time around saya pulak yg layan dia shopping Wardah lip cream & lipstick πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
.
Tq so much
Cerita lunch hari ni mmg unexpected πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ So lunch tgh hr td pergi lunch kat one of my fav place - Restrnt Rosmizan. So ms tgh2 angkat baby chair si
Alhamdulillah sbb hari ni dpt settle semua job COD... So pagi td mula2 pergi cod kat kazen sy yg sorang ni yg kebetulan ada meeting kat Kch... Salah sorang
Nak colour nude, sweet, sexy? Semua ada! Whatssap 0105211122 atau boleh DM kami terus 😊postage RM7 (SM)/RM10(SS). COD (Kota damansara & Bukit Damansara)
Pek Lightening series utk mencerahkan kulit wajah.. .
Wassap 0164276939
#wardahmalaysia #wardahmurah #wardahinmalaysia #sayapakai #sayajual #wardahhalal #h
Wardah Exclusive Matte Lip Cream code 03: SEE YOU LATTE will always hv its own magic! Dont u agree?
.
If this is ure kind of nude... u can get yours from
Ramai suka dan jatuh cinta pandang pertama tau kat gincu Wardah. Dah try, mesti nak lagi. Tahu tak apa kelebihan gincu Wardah?
.
1. Halal. Ianya dijamin ha

Loading