Picuket the Instagram Web Viewer

#Terapiinstagram

Posts tagged as #terapiinstagram on Instagram

266,760 Posts

🌸“ESTA BELLA COLLECTION”(EBC)🌸
.
Pilih jer color kegemaran anda... Atau yg sedondon dgn En husband...
.
💕Terdapat dalam saiz S, M,L,XL💕
.
#
Siapa kat sini penggemar lip gloss? Jom jaga kelembapan bibir awak bersama nouriShine plus lip gloss Mary Kay 😍 warna yang sangat cantik untuk aktiviti
ANDA PASTI TERKEJUT AKAN HASILNYA

Penjagaan badan untuk anda sekeluarga :- Gunalah iv soap ketika mandi kerana ianya membantu - menghilangkan gatal² bada
Rase Ingin tahu,apa produk nie?

Yang tercari-cari ?

Nak tahu khasiat & Cara guna nya?wssap je 0139060682.. Dulu bila saya try #ivmist saya buat dekkkk je
ATIQAA LONG TOP😍 .
✔ EXCLUSIVE ✔ COTTON THAI SILK .
✔ MESRA WUDUK, ADA ZIP.
✔ BF& NURSING FRIENDLY .
. ✔ Design HI-LOW END CURVE TOP .✔ Ada
Jika mahukan perlindungan diri
.
Whatapp/ call
0162759436
.
Dengan serendah💙💙💙💙💙💙
.
😘  RM67 bagi Individu, 😘 RM135 bagi pasangan (s
Nunite semua
Tolong jangan kacau saya tdo na. 😂😂
.
#TijmKb 
#terapiinstagram 
#ukhwahti 
#Secretcorrea
#SelamatMalam
Sudah ‌🇧‌🇪‌🇷‌🇴‌🇧‌🇦‌🇹 kemana-mana tapi hasilnya ‌🇳‌🇮‌🇭‌🇮‌🇱 bahkan mencoba bayi tabung tapi tetap
ENERGETIC,TAK NGANTUK ,SEDAP,KENYANG LEBIH LAMA
-
ini lah antara positive feedback yg kami terima especially dari mereka yg bergelar Student.

ESP SUPPLE
#testimoninurraysa .
NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE .
Gabungan foundation + concealer + powder .
.
Menutup segala cela yang ada pada wajah .
Melindungi kul
[ SELAMAT MALAM ]

Dah baca surah Al-Mulk?
Jangan lupa baca

1) Surah Al-Ikhlas 3X
2) Selawat Nabi 3X
3) Istighfar 3X
4) Tahmid 3X
5) Ayat Qursi

Tidur men
Semoga kita semua sentiasa dalam lindungan dan rahmatNya❤.
.

#thebongsuperfume #teamroketinsta #terapiinstagram
#testimoninurraysa .
NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE .
Gabungan foundation + concealer + powder .
.
Menutup segala cela pada wajah .
Melindungi kulit wajah
Banyak lagi testimoni uolss boleh baca di @lovera.testimonials .
.
TO ORDER
1. PM/wa produk & quantity ke +6017-9417121
Harga : .
🎈 Magic Jelly = RM 70
#testimoninurraysa .
NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE .
 Gabungan foundation + concealer + powder .
.
Menutup segala cela pada wajah .
Melindungi kulit wajah
BUKA JER PANTIES BAU nya NAK MUNTAH !!!
.
.
Emm tak seronoknya kalau macam tu kan kan kan..
tapi hakak nie guna 2 hari ja masalah keputihan berbau hilang
s
✨Shining in the dark gitewww✨
.
Produk murah dah pakai.
Yang mahal pun dah cuba tapi masalah rambut still lagi tak selesai😭
Jom cuba DELISYA MAGIC S
✨Shining in the dark gitewww✨
.
Produk murah dah pakai.
Yang mahal pun dah cuba tapi masalah rambut still lagi tak selesai😭
Jom cuba DELISYA MAGIC S
KEISTIMEWAAN MISS V PERFUME MOLLY 
Macam mana nk GRIP dgn miss v perfume? tp sebelum tu meh nk bgtaw siapa yg perlu grip.. 💋 Wanita berkahwin atau yang
.
.
🔊 DROPSHIP DIPERLUKAN! .
🔊 WHATSAPP 012 334 7883 💋 .
.
.
Sale Sale Sale

1. Breast Mask ➕breast serum = RM100
2. Breast Mask ➕breast soap
NAK KULIT MUKA CANTIK DIHARI RAYA?
Tolong janganlah berkira sangat.
.
Semua orang nak cantik..lumrah manusia, nak cantik dan hensem..tapi hakikatnya berkir

Loading