Picuket the Instagram Web Viewer

#Sewamejanikah

Posts tagged as #sewamejanikah on Instagram

176 Posts

Cantiknya flat lay dari @nafisahanafi ni 😍 Simple yet eye-catching dengan barang barang dari The Pretty Things! 😊 .
.

Cepat-cepat datang kedai, and
Sewa Buaian Berendoi

Self Collect di tempat kami sangat di alu- alukan
Penghantaran juga disediakan
Transportation Charge bergantung pada jarak lokasi.. N
Ring holder yang menawan dapat menjadikan hantaran anda kelihatan anggun & exquisite. Kami ada pelbagai jenis ring holder yang pasti membuat hantaran anda
Memang cantik kan hantaran sirih junjung ni. Very creative. Guna barang barang dari The Pretty Things je. Mudah je kalau nak buat hantaran sendiri. Harga s
Premium Dulang Gold Seri yang klasik & menawan dapat menjadikan hantaran anda kelihatan cantik 😍 Kami ada pelbagai lagi dulang yang lain pasti membuat h
Anything is possible with sparkle and a little pink! Pink collection for pink lover 🌸🌸
.
Berminat?
Whatsapp 0132482163 for booking
.
#sewabarangkahwi
Meja Nikah untuk disewa. Penting sgt ke meja nikah ni?? Hehe. Ikut citarasa dan kepentingan masing2.. kalau nak rasa lebih SELESA dan lebih PROPER boleh la
Premium Jewellery Box yang klasik & menawan dapat menjadikan hantaran anda kelihatan anggun & exquisite😍 Kami ada dua bentuk (bulat & bujur) dan warna (
Antara barang-barang lain yang boleh disewa:

Walkie-talkie : RM20 per unit
LED Light Strip With Controller : RM15 per unit
LED Mini Par Light : RM25 per u
Cantik kan decoration hantaran ni penuh dengan bunga 🌹🌼🌺😍 Dulang crystal dari The Pretty Things ni memang diminati ramai dan selalu dicari oleh
Minggu ni set nikah kita available tau.
.
🌸 Bantal Nikah RM45 sepasang
🌸 Meja Nikah RM20
🌸 Karpet Shaggy cream RM30
.
Whatsapp : 0132025075
.
Base
Cantiknya dan berseri ratu sehari bertatahkan premium crown Elsa dari #TPThingsmy πŸ‘°πŸ˜βœ¨
Rent this crown at only RM25 
#theprettypeeps
That ethereal white dais youve been dreaming of is so easy to set up, its just a few pretty things away 🌸✨
Get this look:
Backdrop Curtain Set (10pc
Bantal dan meja nikah untuk disewa. Cantik dan berbaloi. RM80/set (2 bantal + meja) tapi kalau nak sewa karpet putih sekali pon boleh. RM100/set (2 bantal+
Kita sukaaaa sangat tengok pengantin berhias ala tradisional siap bercucuk sanggul, pending & of course bunga tangan emas. Bunga tangan premium The Pretty
Meja Nikah untuk disewa. Memudahkan urusan selepas akad nikah (tandatangan dan sebagainya) kalau ada meja akad nikah ni. Kecil tak mengambil ruang yang ban
Set Nikah utk disewa. Boleh guna utk Henna Session juga kan? πŸ˜„ Jangan risau tentang bajet, boleh remove mana yang taknak dan boleh add mana yang nak. Or
Ini meja nikah yang kita ada ya.. maaflah tak bling bling sebab tu sewa pun murah 😜 boleh juga dijadikan meja untuk sesi henna. Lagipun sewa 5 hari kan?
MEJA NIKAH untuk disewa

Rental: RM40/pc

Pelamina Rentals
Event rentals made easy
πŸ“± 019-399-7176
βœ‰οΈpelamina.rentals@yahoo.com

#alacartepelamina
✨ PROMOSI PACKAGE DIY MINI PELAMIN ✨
.

Bajet rendah? Tapi nak tunang/nikah/kawin? Jangan risau, kami buat promosi untuk anda semua kesayangan The Pret
Sewa Shaggy Carpet
M - 55(inch) x 78(inch)
Rm35/piece

Self Collect di tempat kami sangat di alu- alukan
Penghantaran juga disediakan
Transportation Charge
Set nikah basic bunga-bunga cinta..thx @kimbumbum sewa dgn KAK SER..smga bahagia n brkekalan hingga ke jannah 😘😘😘
.
Set nikah without bantal nikah
Sewa
Kerusi Anzalna - Rm200
Shaggy Carpet - Rm35/pc
Bantal Deco - Rm7/pc
Lantern Monolo:
S - Rm20
M - Rm30
L - Rm40

Self Collect di tempat kami sangat di
Dulang crystal dari The Pretty Things ni memang diminati ramai dan selalu dicari oleh pretty peeps yang datang jauh semata2 untuk book dulang ni. We can se
Sewa 
Bantal Nikah - Rm60/pc
Meja Nikah - Rm35/pc
Shaggy Carpet - Rm35/pc

Self Collect di tempat kami sangat di alu- alukan
Penghantaran juga disediakan
T
Sewa Walkaway Flower Box

1 piece
Rm50 ( Without Flower Deco )
Rm80 ( With Flower Deco )

Self Collect di tempat kami sangat di alu- alukan
Penghantaran ju
Sewa Kerusi Pelamin
Half Moon
1pc Rm170
2pcs Rm320

Self Collect di tempat kami sangat di alu- alukan
Penghantaran juga disediakan
Transportation Charge be

Loading