Picuket the Instagram Web Viewer

#Pulauperhentianbesar

Posts tagged as #pulauperhentianbesar on Instagram

3,110 Posts

Include: -Boat transfer
-Snorkling 5 Point
-Snorkling guide
-Peralatan Snorkling
-Roti ( Makanan Ikan)
-Air mineral

Not include: tiket marine park

1st Da
SPECIAL TRIP.!!! Date : 
1) 21-23 July
2) 11-13 August
3) 18- 20 August
4) 8-10 September 
5) 22 - 24 September 
6) 29 September - 1 October
7) 6 - 8 Octob
Vitamin Sea. Indication: stress reliever, feel good factor; Dosage: 3 times daily; Side effects: possible addiction.  #florabaydivers #perhentianisland #pu
Assalamualaikum... ❀

Hari ni nak release 1 pakej PRIVATE SPECIAL TRIP ...harga istimewa utk korang yg nak datang bercuti pada tarikh - tarikh berikut...
Assalamualaikum... ❀

Hari ni nak release 1 pakej PRIVATE SPECIAL TRIP ...harga istimewa utk korang yg nak datang bercuti pada tarikh - tarikh berikut...
Assalamualaikum ... ada tak yg last minute plan nk datang bercuti ke pulau perhentian ,  esok dan lusa ?.
.
.
Ada 1 bilik kosong , nak letgo murah2 je...cu
Pulau Perhentian tempat paling best nak bercuti..hehehe..seriously like damn much..lepas ni nak dtg lg sini..ape pun sampai terbakaq dah kulit ni..hitam ha
PROMO LAGI PAKEJ DAYTRIP SEMPENA PEMBUKAAN PULAU TAHUN 2017 !!
Jom booking cepat utk group korang sebab pakej ni hanya untuk 150 pelanggan yang terawal boo
PAKEJ RM280/PAX (min 4pax 1bilik)
πŸ“ŒTiket boat pergi dan balik
πŸ“ŒPenginapan 3h2m di Sunrise Guest House
AKTIVITI
πŸ“ŒSnorkeling 6 point βœ…shark point
So honoured , thank you to everyone at the turtles conservation #turtles #pulauperhentianbesar #bubblesdivers #conservationist #davidattenborough
Assalamulaikum !!
Jom ke Pulau Perhentian & Pulau Redang 
Harga kita bagi muroh2 jah !!
harga bermula dari rm 99 !! boleh PM/WHATSAPP untuk lebih detail πŸ
Rise & shine !!!!
Perhentian longbeach
Rm280
Penginapan 3h 2m(fan room)
Bot tranfer pergi balik
Snorkeling trip
- kk bay(water confident)
-fish point
-shark point
-air beran
Sunshine + Beach + Sea + Good friends = Best Holiday Ever #pulauperhentianbesar

Loading