Picuket the Instagram Web Viewer

#Produkhalal

Posts tagged as #produkhalal on Instagram

146,021 Posts

Hai.. Hai...Hai... Assalamualaikum & Selamat Sejahtera Kalian...Sebelum Beradu ,
.
Saya ucapkan selamat Bercuti bagi Menyambut Hari Pekerja bagi Tahun 2017
MUKA FLAWLESS DALAM MASA SEMINGGU?? ****************************************
Dulu banyak kawan-kawan sis asyik mengadu dengan sis pasal kulit muka mereka.
sebelum tidur bersihkan muka anda dari make up  then baru guna pencuci muka..semoga berguna untuk THE JUNNI LOVER semua ok๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 011 2
Manfaat Habbatussauda Untuk Kesihatan Tubuh
Habbatussauda memiliki manfaat yang sangat banyak sekali untuk kesihatan tubuh, diantaranya yaitu :
Dapat bersi
Terima kasih pada yang sudiโค๏ธ Yang panas dipasaran.
Yang awesome.
Yang sedaplicious.
Yang terbaik.
#sambaltempoyakbilispetai #sambalhijaupadang #sayaju
Cantik kan color code marshmallow ni. Fenfeeling princess sangat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
RM40 shj
.
๐Ÿ“ฒ : 01127035313
.
Cod : wangsa maju/ setapak/ setiawangsa/ Go
NAK KULIT CANTIK, PUTIH, PINKISH โ‰๏ธ
Wajib pakai #deebelleGLOWSERUM , dah cuba confirm jatuh cinta ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธ
.
Your No.1 Daily Skincare Routine!โœจ
Can
hati hati dalam memilih produk skincare yerr korang semua..pilihlah yang tiada bahan terlarang supaya muka anda kekal cantek tanpa merosakkan kulit dikemud
HEALTH IS WEALTH.
PREVENTION IS BETTER THAN CURE!

Soursop Green Tea diformulasikan daripada Daun Durian Belanda bersama khasiat: โšซTeh hijau
โšซKulit kay
Memang cun lah bouquet coklat Ferrero Rocher ni ๐Ÿ’๐Ÿ’. Harga pon berpatutan sangat2. Hanya RM100 sahaja tau. Untuk tempahan banyak pon kami terima order
Melangkah keluar dengan penuh sopan santun bersama High Pigment Matte Liquid Lipstick Pink Sorbet
.
Apa perasaan korang? Bila orang sekeliling pandang kora
BOTOX DALAM BOTOLโ—โ—โ— Bila kita cucuk botox jer, kulit jadi tegang, telur kat pipi pun naik, garisan kedutan penuaan pun hilang.. Tapi botox tu BAHAYA
#Repost @alfaruq_mart with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Assalamualaikum dan selamat pagi โ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธ
.
Hari ini AlFARUQ HALAL MART buka seperti biasa
Kulit cantik dg produk herbal halal ... Ayo di order, hub 081572027228
#halalmart #halalmarthpai #hpaindonesia #hpai #produkhalal #herbal
Penasaran dengan keseruan kegiatan MIT di Semarang? Swipe yuk, Bun!

Inilah keseruan Medina Inspirative Talk dengan Mbakyu-mbakyu @kompakerssemarang, 30 Ap
Ayo hijrah ke produk HERBAL
Pasta Gigi Herbal HPAI

Untuk pemesanan : 082311445016
Hanya dengan Rp. 16.000,- Siwak termasuk salah satu sunnah Rosul, dipaka
SENANG LA NIQABISโ—โ—โ— Ramai orang ingat jadi niqabis ni senang, muka retak 1000 pun tak pe, bukan orang nampak pun...Salah tu!!! Niqabis lagi la kena
AKIBAT KRIM BERMERKURI, JERAWAT HILANG SAMA SEKALI. TAHUKAH KENAPA? ๐ŸŒนJika kulit wajah sudah tercemar merkuri, jasad renik atau kuman bahkan nyamuk sekal
Hallooo haaiii yg blm jadi konsultant jafra join di bulan ini yuk ,dan dapatkan promo nya ๐Ÿ˜
Join dan aktivasi langsung mnimal 100pvp dapat mud mask ukur
EXTRA FOOD

Makanan kesehatan alami yang dari sinergi 21 herbal buah dan sayuran yang kaya akan antioksidan dan serat alami untuk mengatasi berbagai penyak
Selamat Pengantin Baru Abg Iwan & Kak Ira. #TillJannah #HappyAlways #ProdukHalal #DulangBoys
PEGAGAN HS

Terbuat dari herba Cantella Asiatica yang mempunyai manfaat untuk mengatasi berbagai penyakit, melancarkan sirkulasi darah, menambah kecerdasan
โ€œCANTIK DALAM, CANTIK LUARโ€ ๐Ÿ˜๐Ÿ’๐Ÿป
.
.
Kami yakin, setiap wanita pasti ingin kelihatan cantik. Harini kami nak sharing pada semua bagaimana caran

Loading