Picuket the Instagram Web Viewer

#Hantaran

Posts tagged as #hantaran on Instagram

1,031,936 Posts

(Geser foto ya)

Here, the pict of Mas @aldhodegassy & Mbak @reskaym ❀ Ini waktu prosesi tukar cincin lamaran menggunakan ring box full of flower dari @b
πŸ’
πŸ’
πŸ’
πŸ’
-Alamat jlan : anggur 1 no 112 -Line : gallery_tya / tyaaa92 (fast respon)
-Phone/WA : 081313218886 (call/sms)
08115200530 (fast respon
Alhamdulilah done postage tengahari tadi...
2 batang Velvet Revolution akan diterbangkan ke Sarawak ✈✈✈ 2 pasang sutera berbatu akan diterbangkan ke
Cantiknya Indonesia yang berbeda karena kekayaan alamnya dan kain etniknya yang khas. Kamu kapan punya? 
________________
Handmade & self  manufactured
Bes
Elektrik Blue !!! Wallaaaa my feveret colour. Tak tau lah bila kering nanti menjadi ke idok kaler nya nih... Harap2 menjadi lah huhu 😘😘😘
.
.

Te
Hantaran dari Aznira buat bakal suami tercinta Wan Mudzaffar πŸ’ž
.
Email πŸ“§jemarikreatifdesign@gmail.com
.
Or .
.
Whatsapp 
019 - 3532274

Follow us on
❗RM25❗❗RM25❗❗RM25
πŸŽ‡1 botol RM25 πŸŽ‡
πŸŽ‡5 botol RM90πŸŽ‡
FREE POSTAGE
Victorias Secret Body Mist 250ML
🌸LOVE SPELL🌸
βžΏπŸ“²Whatsapp +6
🌸🌸PROMO RM49 SAHAJA!🌸🌸
.
[ TELEKUNG TRAVEL JENIS COTTON!! ]
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻 RM49 ( exc post )
. 🌷 Material Cotton
🌷 Size beg 2
Cuss Sukajadi 🚘🚘
#kotakhantaranduri #seserahanduri #hantaranduri #maharduri#hantaran#duririau#infoduri
Hanya tggal 3 hari sahaja peluang anda utk join dan memenangi hadiah utama iphone 7 red edition drpd dexandra !
.
Rugi sesangat kalau tak turut serta dlm l
Kami sedia menerima tempahan Almond Rocher sebagai buah tangan anda kepada client atau tetamu ketika majlis anda. .
Pelbagai pilihan packaging yang boleh d
Personalized red towel met collection of Body Shop toiletries as one of Mbak @reskaym & Mas @aldhodegassy ❀️ Bisa dibilang, box seserahan yg ini itu bo
Malem2 gini enaknya nyemilll apa lagi di temenin ujan deres yang gak berenti berenti bikin bete😣πŸ˜₯ dari pada bete mending nyemil ini aja nihhh gampang
Mirror box tiap minggu xpenah putus cust sewa 😊😊tq so much πŸ’‹πŸ’‹ Doll Up Your Event 
Whatsapp 0123101585

#sewabarangpelamin#mirrorbox#sewabarangp
Assalamualaikum & hye lovelies #victoriangels .

Jom dapatkan #victoriasecretbodymist 250 ml AUTHENTIC .. memang confirm2 wangiii & original . tak rugi try
#lv #louisvuitton for #hantaran 😜😜😜 #maisonfondee #paris
Bolen pisang uhuyyy siapa yang mau??? Bikin aja sendiri... gampang gak pake repot ud tersedia bahannya disini. Males??? Ud order aja yang mateng sekalian d

Loading