Picuket the Instagram Web Viewer

#Flavapictures

Posts tagged as #flavapictures on Instagram

955 Posts

Cuti dah habis ni, tengah otw balik ke tu? Layan sikit gambar baru dari kami. 😊

The Solemnization of Haniff & Fildza
.
Image Exclusive by @flavapicture
NAK SEWA STUDIO FOTOGRAFI AREA KL? πŸ“Έ
NAK JIMATKAN KOS STUDIO TANPA PERLU BELI LIGHTING BERIBU-RIBU? 🀣🀣🀣
.
HANYA RM50/JAM anda boleh menggunakan
NAK SEWA STUDIO FOTOGRAFI AREA KL? πŸ“Έ
NAK JIMATKAN KOS STUDIO TANPA PERLU BELI LIGHTING BERIBU-RIBU? 🀣🀣🀣
.
HANYA RM50/JAM anda boleh menggunakan
NAK SEWA STUDIO FOTOGRAFI AREA KL? πŸ“Έ
NAK JIMATKAN KOS STUDIO TANPA PERLU BELI LIGHTING BERIBU-RIBU? 🀣🀣🀣
.
HANYA RM50/JAM anda boleh menggunakan
The Solemnization of Haniff & Fildza
.
Image Exclusive by @flavapictures
www.flavapictures.com.my
.
Inquiries, reach us at πŸ“² +6013 277 8060 (call/sms/wh
Congratulations to all participants! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ PRIVATE WORKSHOP ON STUDIO PHOTOGRAPHY & LIGHTING. πŸ“ΈπŸ“·
Trainer Mr. Ashraf Saharudin
www.nusantarapho
Congratulations to all participants! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ PRIVATE WORKSHOP ON STUDIO PHOTOGRAPHY & LIGHTING. πŸ“ΈπŸ“·
Trainer Mr. Ashraf Saharudin
www.nusantarapho
Congratulations to all participants! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ PRIVATE WORKSHOP ON STUDIO PHOTOGRAPHY & LIGHTING. πŸ“ΈπŸ“·
Trainer Mr. Ashraf Saharudin
www.nusantarapho
Congratulations to all participants! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ PRIVATE WORKSHOP ON STUDIO PHOTOGRAPHY & LIGHTING. πŸ“ΈπŸ“·
Trainer Mr. Ashraf Saharudin
www.nusantarapho
Congratulations to all participants! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ PRIVATE WORKSHOP ON STUDIO PHOTOGRAPHY & LIGHTING. πŸ“ΈπŸ“·
Trainer Mr. Ashraf Saharudin
www.nusantarapho
Lagi BEST shoot dari team shooter Flava!
.

Dewan dah cantik, pelamin dah meriah, baju dah awesome, apa lagi???! .

Team kami akan capture yang indah-indah
Huh! First time fully make up time kahwin?? Sebelum ni tak pernah make up? .

So, uolls kene simpan moment uolls make up tuuu.. Meh Flava tolong capture si
Alololo.. sweet tau korang baru kahwin tu.. lagi sweet kalau dpt capture moment macam ni.
.

Yang dah jadi tunangan orang tu jeles x? Jom set tarikh kopi-k
Sambil-sambil nak get ready pergi lunch tu, ni ada halwa mata untuk uolls.. .

Kalau dah ada tarikh nikah tu, roger FLAVA team cepat-cepat. Kalau xde tarik
OMG! OMG! Hari ini dah Jumaat! Malam ni ramai la yg bermajlis nikah kawin ni.. .

Yang still single but not available tu dah set tarikh ke belum? .

Contac
Gambar make up pon nak captured ke? .

Kalau uolls nak, kami turutkannn.. kata RAJA SEHARI kannn.. tapi sehari je lah ye.. 😁😁😁
.

0132778060 wha
Hye bridesmaid! Uolls kalau nak interframe gmbr pengantin, tapi nak gmbr tu cantik vouge da bomb, tag bakal pengantin tu gambar FLAVA, ok!
.

Tak pun bride
Morning uollss! Sambil-sambil sarapan scroll IG ye? 🍲
.
Nak gambar wedding art dari Flava? Slot masih boleh selit-selit untuk May ni.
.

Roger ye! 013
Sebelum tidur tu, ni satu lagi shoot BEST dari team shooter kami.
.

Dewan dah cantik, pelamin dah meriah, baju dah awesome, apa lagi???! .

Team kami akan
Lagi BEST shoot dari team shooter Flava!
.

Dewan dah cantik, pelamin dah meriah, baju dah awesome, apa lagi???! .

Team kami akan capture yang indah-indah
Uolls nak bergambar OUTDOOR macam ni? FREE team Flava boleh bagi uolss.. 😚😚😚😚
.

Lock la tarikh wedding uollss cepat-cepat dengan team kami.. π
KAMI MUDAHKAN ANDA MENCARI 
WEDDING PHOTOGRAPHER!!
BOOKING SERENDAH RM250 + BAYAR ANSURAN 3X TAU!!
.
KINI, ANDA MAMPU MILIKI GAMBAR KAHWIN YG SGT CANTIK PA
KAMI MUDAHKAN ANDA MENCARI 
WEDDING PHOTOGRAPHER!!
BOOKING SERENDAH RM250 + BAYAR ANSURAN 3X TAU!!
.
KINI, ANDA MAMPU MILIKI GAMBAR KAHWIN YG SGT CANTIK PA

Loading