Picuket the Instagram Web Viewer

#Bantalnikah

Posts tagged as #bantalnikah on Instagram

3,825 Posts

Cantiknya flat lay dari @nafisahanafi ni ๐Ÿ˜ Simple yet eye-catching dengan barang barang dari The Pretty Things! ๐Ÿ˜Š .
.

Cepat-cepat datang kedai, and
Pelamin diy pakej rm190 
Murah kannn.. rm190 boleh dpt satu set mcm dlm gambaq.... ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Mehhh booking dgn kami meh... angpa kena pickup barang & de
Sebab kebahagiaan tidak terletak pada popularitas, melainkan pada ketulusan suara hatinya ~ A. Sudiarja
Wajah artis kece idolapun bisa km abadikan di banta
Hi guys! Kami bersedia menerima tempahan sewaan pelamin untuk majlis tunang/aqiqah/dll serta gubahan hantaran tunang! .

Jom booking dengan kami untuk majl
Pelamin diy pakej rm220 
Murah kannn.. rm220 boleh dpt satu set mcm dlm gambaq.... ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Mehhh booking dgn kami meh... angpa kena pickup barang & de
Pelamin diy pakej rm250 
Murah kannn.. rm250 boleh dpt satu set mcm dlm gambaq.... ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Mehhh booking dgn kami meh... angpa kena pickup barang & de
Pelamin diy pakej rm270 
Murah kannn.. rm270 boleh dpt satu set mcm dlm gambaq.... ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Mehhh booking dgn kami meh... angpa kena pickup barang & de
Pelamin diy pakej rm270 
Murah kannn.. rm270 boleh dpt satu set mcm dlm gambaq.... ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Mehhh booking dgn kami meh... angpa kena pickup barang & de
Pelamin diy murahhhhh....
Mehhh booking dgn kami meh...
Korang boleh deco pelamin sendiri mengikut pakej yg kakliza bg naa... ๐Ÿ˜˜

Utk booking
๐Ÿ‘‰Whatsap
Ring holder yang menawan dapat menjadikan hantaran anda kelihatan anggun & exquisite. Kami ada pelbagai jenis ring holder yang pasti membuat hantaran anda
Whatsapp sy jika berminat +60195745671
#bantal #nikah #alas #bantalnikah #alasnikah #sepasang #alasnikahsepasang
#sofatigerleg 
FREE POSTAGE ( SM )
FREE POSTAGE ( SM ) ๐Ÿ’— Ready Stock
๐Ÿ’— Ready Stock
๐Ÿ’— Ready Stock

Size 3ft RM 300.00
Size 3.5ft RM 350.00
Size 4ft
Alhamdulillah. Pelamin tunang untuk customer @suryanamy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Tahniah & selamat bertunang.
Thank you sewa dgn @majesticbyfinie ๐Ÿ’
.
Sewa pelamin tun
Lepas dapat izin dari customer untuk share gambar diy die,berdesup kita upload๐Ÿ˜‚.Congrt taw yunk.
.
Kita pun suke yang simple2 gini. dari beli barang mah
โ€œJadilah seperti bunga yg memberikan keharuman bahkan kepada tangan yg telah menghancurkannyaโ€- Ali bin Abi Thalib
Berikan yg special sebagai hadiah un
Pas banget sama keranjang si gembul ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Semoga tumbuh jadi cewek cantik nan Sholehah ya mbul.๐Ÿ˜‡
.
.
.
.
.
.#banyalhurufmurah #bantallove #bantalhur
SET DIY C | 22.4.2017

Many thanks to our client, Sabiqah, for using our service. Its an all white theme for her engagement day. Congratulations dear! โค
Memang cantik kan hantaran sirih junjung ni. Very creative. Guna barang barang dari The Pretty Things je. Mudah je kalau nak buat hantaran sendiri. Harga s
Premium Dulang Gold Seri yang klasik & menawan dapat menjadikan hantaran anda kelihatan cantik ๐Ÿ˜ Kami ada pelbagai lagi dulang yang lain pasti membuat h
Off white shawl & 3D lace bunga untuk disewakan! Condition tetap 10/10. Sangat cantik klau baju nikah/tunang pun gunakan 3D lace. So daripada beli yang bar

Loading