Picuket the Instagram Web Viewer

#Semangatlensa

Posts tagged as #Semangatlensa on Instagram

136 Posts

Senyuman kanak2 x pernah menipu ...😊😊
#semangatlensa #wedding #weddingphotographer #potraiture
Son go-han 😊😊
#semangatlensa #wedding #weddingphotographer #potraiture
Nilai suatu gmbar bukan pd harga nyer.....😍😍😍😍
#semangatlensa #wedding#weddingphotographer #bentongwithlove
Mcm beser kta layan pano pelamin dlu...
#semangatlensa #wedding
😊😊😊🤣🤣🤣
#semangatlensa #wedding #weddingphotographer #kidslover
Senyum laaaaa...😊😊😊😊
#wedding #weddingphotographer #semangatlensa #kidslover
Kadang2 perasaan x dpt digambarkn dengan kata2...ckup dgn apa yg dirakam kan...selamat mlm semua....😊😊😊
#wedding #semangatlensa  #kidslover
.
jgn pernah cemburu melihat kebahagian org lain kerana bahagiamu juga bakal hadir ^_^
.
khidmat jurugambar perkahwinan
011 3279 0063
011 3279 0063
011 327
Sekarang anda boleh tengok semua gambar kahwin dari henfon.
hanya bawak pendrive ni ja kemana2. jenis on the go.
hanya perlu cucuk kat smartphone.
.
promos
sebenarnya saya on leave utk bulan 1 dan 2 ni, rehat sekejap buat kerja2 amik gambar dan marketing.
so ada la sikit masa nak menulis sesuatu yg berfaedah u
Tuai padi antara masak, esok jangan layu layuan
Intai kami antara nampak, esok jangan rindu rinduan
.
.
Berminat nak gambar2 awsome camni? wassap kami untu
Jom sapa nak try shoot pre wedding ke post wedding ke camni. saya belanja.
ulau melingkau korang bawak sendiri kah kah kah
.
#Semangatlensa #Malaysiaweddin
kelakar betul tgk ekspresi muka budak baju belang hijau oren tu heheh
agak2 apa yg dia sedang fikir tu. cer korang bagitau hehehe
.

Jom booking khidmat ju
Dilwale? hehehehehe .
Pakej sticky album eksklusif📸
1 sesi fotografi (sanding@ bertandang)
1 sesi outdoor
1 album mock up sticky
120 foto 4R
2 foto 8R
1

Loading